Árak

Moderato, Allegro, Vivace zeneovi (tanóra)
  alkalmi belépő
alkalmi belépő      1.500 Ft
5 hetes bérlet      7.000 Ft
10 hetes bérlet    13.000 Ft
30 alkalmas (éves bérlet)    33.000 Ft
Dúr-moll  zeneovi (egybefüggő 2 óra 45 perc),  Ovira hangolva (csak 1 alkalmi belépő)
  alkalmi belépő
1 alkalmi belépő        4.500 Ft
5 hetes bérlet      21.000 Ft
10 hetes bérlet      39.000 Ft
30 alkalmas (éves bérlet)      99.000 Ft
Andante és Largo (30 perc)
  alkalmi belépő
alkalmi belépő      1.000 Ft
10 alkalmas bérlet      9.000 Ft
30 alkalmas (éves bérlet)    24.000 Ft

Saját módszertani kotta – és játékfüzetek : 1000 Ft/db

A Zeneovi bemutatkozó, 2017. szeptember-i koncertjén a tanfolyamokra már sokan egész éves bérletre tesznek szert, ha kérhetjük, ennek igényét előre jelezzétek!. 

Aki rész-bérletet kér azoknak az ára egymás utáni órákra szólnak. Leadott orvosi igazolással a mulasztott alkalmak tovább érvényesíthetőek. (Másolatot is elfogadunk!)

5 alakalmas bérletból + még egy alkalom hasznosítható, de csak orvosi igazolást leadva. (másolat)

10 alkalmas bérletből 2 igazolt távollét orvosi hivatalos papír (másolat) leadásával igazolható, hiszen mi készülünk, számítunk a csoportra és várunk benneteket. 

Sielés, nagyszülői hétvége, welness-hétvége, tengerparti kikapcsolódás, nem számít betegségnek, így ezeket nem áll módunkba beszámolni. Ezek előre kiszámítható programok, így kérlek benneteket, hogy az alkalmi jegy is egy lehetőség a problémák kiküszöbölésére.

A  szeptemberi bemutatkozó koncert mindenkinek díjtalan belépést biztosít, de bejelentkezésre szükség van, mert korlátozott a színházterem befogadó képessége.

A további, évközbeni 3 koncertre csak a felnőtt vendégeknek kell jegyet váltaniuk, ami 1.500 Ft/fő/alkalom értékű.


  • Mivel olyan családok jelentkeznek hozzánk, akik fontosnak érzik a zenei nevelést a gyermekeik életében, így a gyermekek fejlődését a 3 évközi bemutató koncertünkön követhetik a szülők. (– Téli, december - Tavaszi, március – Évzáró, június első hétvége)
  • Természetesen a jegyek és a részidős-bérletek fizetési lehetőségei a koncertek után továbbra is érvényesek a záróelőadásig.
  • A bérletek a következő tanévre nem vihetőek át!
  • Orvos által nem igazolt hiányzások és legalább 24 órával elöbb be nem jelentett mulasztást nem tudjuk figyelembe venni, amit írásba kell megtenni a hangszervarazs@gmail.com email címre..
  • Sorszámozott jegyeket és bérleteket lehet vásárolni, amelyek az áfát már tartalmazzák. Áfás számla igényét szintén a hangszervarazs@gmail.com címre kérnénk, a kötelező adatokkal együtt megadni. Bankszámlaszám: Scharnbeck BT 11722010-21450792

 

 

vissza a FOGLALKOZÁSOKhoz

vissza a FŐOLDALra