Árak

Moderato, Allegro, Vivace zeneovi (tanóra)
  alkalmi belépő
alkalmi belépő      1.500 Ft
5 hetes bérlet      7.000 Ft
10 hetes bérlet    13.000 Ft
30 alkalmas (éves bérlet)    33.000 Ft
Dúr-moll  zeneovi (egybefüggő 2 óra 45 perc)
  alkalmi belépő
alkalmi belépő        4.500 Ft
5 hetes bérlet      21.000 Ft
10 hetes bérlet      39.000 Ft
30 alkalmas (éves bérlet)      99.000 Ft
Andante és Largo, Ovira hangolva-3óra (30 perc)
  alkalmi belépő
alkalmi belépő      1.000 Ft
10 alkalmas bérlet      9.000 Ft
30 alkalmas (éves bérlet)    24.000 Ft

Saját módszertani kotta – és játékfüzetek : 1000 Ft/db

A Zeneovi bemutatkozó, 2017. szeptember-i koncertjén a tanfolyamokra már sokan egész éves bérletre tesznek szert, ha kérhetjük, ennek igényét előre jelezzétek!. 

Aki rész-bérletet kér azoknak az ára egymás utáni órákra szólnak. Leadott orvosi igazolással a mulasztott alkalmak tovább érvényesíthetőek. (Másolatot is elfogadunk!)

5 alakalmas bérletból + még egy alkalom hasznosítható, de csak orvosi igazolást leadva. (másolat)

10 alkalmas bérletből 2 igazolt távollét orvosi hivatalos papír (másolat) leadásával igazolható, hiszen mi készülünk, számítunk a csoportra és várunk benneteket. 

Sielés, nagyszülői hétvége, welness-hétvége, tengerparti kikapcsolódás, nem számít betegségnek, így ezeket nem áll módunkba beszámolni. Ezek előre kiszámítható programok, így kérlek benneteket, hogy az alkalmi jegy is egy lehetőség a problémák kiküszöbölésére.

A  szeptemberi bemutatkozó koncert mindenkinek díjtalan belépést biztosít, de bejelentkezésre szükség van, mert korlátozott a színházterem befogadó képessége.

A további, évközbeni 3 koncertre csak a felnőtt vendégeknek kell jegyet váltaniuk, ami 1.500 Ft/fő/alkalom értékű.


  • Mivel olyan családok jelentkeznek hozzánk, akik fontosnak érzik a zenei nevelést a gyermekeik életében, így a gyermekek fejlődését a 3 évközi bemutató koncertünkön követhetik a szülők. (– Téli, december - Tavaszi, március – Évzáró, június első hétvége)
  • Természetesen a jegyek és a részidős-bérletek fizetési lehetőségei a koncertek után továbbra is érvényesek a záróelőadásig.
  • A bérletek a következő tanévre nem vihetőek át!
  • Orvos által nem igazolt hiányzások és legalább 24 órával elöbb be nem jelentett mulasztást nem tudjuk figyelembe venni, amit írásba kell megtenni a hangszervarazs@gmail.com email címre..
  • Sorszámozott jegyeket és bérleteket lehet vásárolni, amelyek az áfát már tartalmazzák. Áfás számla igényét szintén a hangszervarazs@gmail.com címre kérnénk, a kötelező adatokkal együtt megadni.

 

 

vissza a FOGLALKOZÁSOKhoz

vissza a FŐOLDALra