ZENGETŐ ÁLTALÁNOS ISKOLAELŐKÉSZÍTŐ

 

Zengető  - általános - iskolai előkészítő (CSAK Budafok)

Kedd 16.30 - 18.30

havi bérlet: 20.000 Ft/hó 

 A gyermekek egyéniségét és fejlődését szem előtt tartva, a szülőkkel rendszeres konzultálással egyengetjük, segítjük a felkészülést.

 

Hazaérkezéskor a szükséges napi rutin után egy darabig a szülővel együtt napi 5 percet foglalkozni kell a kiadott anyaggal. Játékos, szórakoztató feladatok.

  •  2 perc 1 nap / 1 feladatlap a meghatározott sorrendben.
  •  2 perc furulyázás az órán közösen elkészített kotta nyomán.

A pedagógiai pályafutásom, tanító néni szerepben indult.  Hiába, hogy az Operaház zenekarában hangszeres művészként tevékenykedtem 3 évtizeden keresztül, a gyerekek közelsége mindig megmaradt, mint az opera nagykövete, a hangszerbemutatók és persze a zeneovink kapcsán. Rengeteg stílust, ötletet, fejlesztést követtem nyomon, amely bátorságot ad, hogy a legkisebbekkel merjek foglalkozni. Ők nem disztingválnak, nem szemérmeskednek, még nyiltak, őszinték és rögtön értékelik közvetlenül a munkámat.

 Szülők figyelmébe ajánljuk! Amennyiben a tanítási helyszínünkhöz közeli óvodából jelentkeznek együtt (4-6 fő) gyermekek az iskola-előkészítő  foglalkozásra, a pedagógus értük tud menni, megkönnyítve ezzel a gyermekek helyszínre jutását. Az igényt kérjük, előre egyeztessék velünk!

Az órák sok humorral, jó hangulatban szoktak zajlani egy kis művészettel megspékelve. (Festés, rajzolás, kézműveskedés, zenehallgatás)

 

XXII. ker. Fényzugoly Stúdió - Campona buszmegállótól 300 m, Szent István utca 6.
KEDD
16.30-18.15

 

 

 

Jelentkezési lap a foglalkozásra.                                   vissza a FŐOLDALra