(3-4) Largo zeneovi

Óvodába éppen beszokó gyermekeket várunk elsősorban, és csak komoly szándékú jelentkezőkre számítunk, akik a rendszeres megjelenésükkel biztosítják a csoport egyenletes haladását.  

Az évközbeni csoportok létszáma: min. 6 – max. 15 fő (lehetőleg babakocsi nélküli megjelenéssel)

  • 30 perc alatt a folyamatosan pergő játékok a foglalkozások alapjai, itt zenei kifejezésekkel, dalokkal és ütőshangszerekkel ismerkedünk.
  • Célunk a hangszeres játékhoz, a furulyázáshoz való előkészítés, a figyelem fejlesztése, a koncentráció megnyújtása, a mozgások koordináltsága.
  • A foglalkozásokhoz év közben is lehet csatlakozni, de a rendszeres óralátogatás vezet hosszútávon eredményre, aminek gyümölcse lesz későbbiekben a rendszeres gyakorlás, tanulás.​​
  • Váltócipő használata mindenhol ajánlott. (zokni)
  • szülők csak kezdetben tartozkodhatnak bent az órán, de a legjobb ha elszakadnak gyermekeiktől azonnal, hiszen egy intenzív, csapat tevékenység és felkészítés veszi kezdetét, igaz, játék formájában. 
  • Az ismerkedés, tájékozódás az első közös koncertünkön történik meg. Több kerületben kértek, hogy egy családias beszélgetést is vezessünk be, így azok dátumát hamarosan a jelentkezőknek emailban továbbküldjük. Ott van, ahol egy kis játék is sorra kerül a gyerekekkel, de a legtöbb helyszínen, csak eszmecsere a szülőkkel.

Szeptember utolsó szombat,-  9.00, 10.30, 12.00 és vasárnap 10.30, 12.00, 50 férőhelyes a Pince Színház, így mindenképpen be kell jelentkezni és ha ez megtörtént, akkor gyerekkel együtt hangolódunk a foglalkozásokhoz egy 1 órás hangszerbemutatós, interaktív játék a koncert során. (Ez az alkalom díjtalan!) http://hangszervarazs.hu/node/167

Kedves Gyerekek!

Játszunk, ismerkedünk, nem kell hoznod a bemutatkozó koncertre semmit a kísérődön kívül!

  • A gyermekek fejlődését a négy évközi (ismerkedő és bemutató) koncertünkön követhetik nyomon a szülők egy igazi, pici színházteremben. (Ismerkedő szeptember – Téli -Tavaszi – Évzáró) Helyszíne: ZENESZÍNHÁZ - Budapest V. kerület Zrinyi utca 12. (Bazilika sétáló utcájában található, a Népművészeti bolt közvetlen szomszédságában.)

  • A foglalkozások minden évben október 1-től indulnak.
Helyszín:
VII. ker. Oktatóterem - Károly krt. 3/a.
kedd
16.00-16.30
XI. ker.  Gazdagréti Közösségi Ház –Törökugrató u.9. 
hétfő
16.00-16.30
XIII. ker. Angyalföldi Közösségi Ház
csütörtök
16.00-16.30
XIV. ker. Sixense Zuglói Tréningház. Gyarmat u. 74/b.
Szerda
16.00-16.30
XXII. ker. Múzsaház - XXII. Budafok Jókai Mór u. 17.
péntek
16.00-16.30
Törökbálint, Munkácsy Mihály Művelődési Központ
csütörtök
16.00-16.30
Árak   JELENTKEZÉSI LAP     FOGLALKOZÁShoz   FŐOLDALra