ZENGETŐ egész napos iskola előkészítő

Ajánljuk figyelmükbe a foglalkozásról készült filmünket, mely itt tekinthető meg!

Iskola előkészítő 5-7 éves gyermekek részére

Helyszín: Budapest, XXII. Jókai u. 17. (családi környezet)

Időpont: keddenként 8 - 16 óráig (+ egy óra felügyelet, 7.00-17.00)

Minimum 6 - 8 fő

Havonta 30.000 Ft (x8 hó)

A foglalkozások minden évben október 1.-től indultak.

Első alkalomra kérünk:

Váltócipőt (zoknit)

Szoprán, germán fehér (lehetőleg ne színes és ne átlátszó) yamaha furulyát, ha nincs, a jelentkezési lapon kérjük igényét feltüntetni, segítünk beszerezni!

1 db díszítés nélküli felnőtt méretű cipő dobozát , kincsesláda céljából. (Amelybe a furulya is belefér)

  • Az egész napos, több művészeti ágat átfogó foglalkozásunk a gyermekek koncentráció képességét fejleszti, előkészít a tanulás és a kottaolvasás alapjainak elsajátításához.

A szülők és a család legnagyobb dilemmája, amikor a gyermek iskolába készül. Sokan úgy gondolják elég csak akkor foglalkozni ezzel a gondolattal, amikor majd ott lesz az ideje. Pedig, ha nyugodtan, lassan, még nem az egyszerre ránk zúduló problémakörben kapkodunk, hanem előkészítjük ezt az eseményt, akkor nem csak az első év nehézségeit könnyítjük meg, hanem már egy kialakított tanulási rendszerben, hátradőlve szemlélhetjük a gyermekünk csodás eredményeit.

 A muzsikaszó varázslatával és segédletével eljutunk a logikai gondolkodás, a beszéd, a mozgás koordinálásáig, nem kihagyva a matematika alapjait, a memorizálás folyamatát és a kreativitást. A tanoda által szerkesztett zenei feladatlapok utat mutatnak a kottaolvasásig, amely mellett a furulya használatával a finommotorikáját is fejlesztjük.

Részletek miatt a 06-30-936-2040 telefonszámot kérjük hívni.

 

Bemutatónk 2018. szeptember 22.-23. szombat és vasárnap,-  9.00, 10.30, 12.00  egy 50 férőhelyes  Pince Színházban lesz, így mindenképpen be kell jelentkezni és ha ez megtörtént, akkor gyerekkel együtt hangolódunk a foglalkozásokhoz egy 1 órás hangszerbemutatós, interaktív játékos "koncert" során. (Ez az alkalom díjtalan!)

Kedves Gyerekek!

Játszunk, ismerkedünk, nem kell hoznod a bemutatkozó koncertre semmit a kísérődön kívül!

A gyermekek fejlődését a három tobábbi évközi koncertünkön követhetik nyomon a szülők. (Ismerkedő szeptember – Téli -Tavaszi – Évzáró)

Helyszíne: ZENESZÍNHÁZ - Budapest V. kerület Zrinyi utca 12. (Bazilika sétáló utcájában található, a Népművészeti bolt közvetlen szomszédságában, a Bazilika felöli üvegajtónál. A molinónk nagy tücske jelzi  a helyes utat.)

Jelentkezési lap a foglalkozásra.                                   vissza a FŐOLDALra