Múzsaház

Kedves Szülő, Érdeklődő!
Kedves Programot keresgélő!

A család apraját-nagyját várjuk Budapest szívében, egy olyan helyen, ahol zenével és művészetekkel való találkozási lehetőség nyílik mindenki részére.

Terveink szerint délelőttönként várjuk majd a bölcsis korú gyermekeket szülőkkel történő közös játékra, legyen az zenebölcsi vagy zenés angol, baba masszázs stb..  Ezek a foglalkozások nemcsak a gyermekek fejlesztését szolgálják, hanem a felnőttek egymással történő találkozására és barátkozásra is alkalmat teremtenek. Hisz minden szülő – édesanya vagy édesapa-, aki otthon neveli gyermekét természetes szociális igénye a felnőtt emberek társasága. Még szívesebben találkozik hasonló életszakaszban, azonos problémákkal szembenéző szülőkkel, akikkel megoszthatja gondolatait, jó gyakorlatait és meglátásait. Az ő igényükre szeretnénk (baba-mama/papa) BA-MA-PA klubbot is működtetni, amit gyakorló többgyermekes anyuka vezet.

Kicsit nagyobb már, óvodás korú gyermekeket is szeretnénk megszólítani foglalkozásainkkal, hisz a 3-5 éves is vágyik közösségre, irányított foglalkozásra akkor is, ha az óvoda a kistestvér érkezése miatt nem fogadja. Számukra életkoruknak megfelelő zenei-, kézműves-, idegennyelv-, alkotó-, mese, dráma foglalkozásokat nyújtunk.

Természetesen itt a helye azon gyerkőcöknek is, akik napközben az oviban, iskolában vannak (3-10 év). Őket szívesen látjuk délután elérhető foglalkozásainkra: zeneovi, hangszeres órák, gyermekjóga, iskolaelőkészítő….

Míg a kis nemzedék játszva tanul, addig mód van arra, hogy szülő a fogadótérben megvárja, de bevásárolhat vagy ügyet intézhet, hiszen innen minden pillanatok alatt elérhető.

Szeretnénk teret adni olyan szolgáltatásoknak is, amit gyermekek vagy szüleik egyénileg vesznek igénybe, melyben a zene és a művészet alkalmazott terület. pl.: zeneterápia, tibeti hangtál relaxáció, masszázs, pszichológia, …

Szívesen látjuk családokat  hétvégenként a 3 és 8 év közötti gyermekeik születésnapjának megünneplésére. Nemcsak a helyet, hanem programot is kínálunk a gyermekek számára, – zenei játékok, kis koncertek, kézműveskedés – mely egyedivé és emlékezetessé teszi az ünnepet. Igény és kérés szerint alakítva, bátran keressenek minket!

Információ: Nagy Teréz  + 36 30 936 1713, hangszervarazs@gmail.com

Részletes programkínálatunkkal nemsokára jelentkezünk!

Hol található a Múzsaház?
XXII. Jókai u. 17. 

Megközelíthető:

  • Busz:    133